NAW Gegevens

Hoveniersbedrijf
Hendrik-Jan ten Ham

Nieuwe Steeg 51
4171 CT Herwijnen
Tel.: (0418) 58 24 01
Mobiel: 06-53488717
E-mail: ten.ham@kpnmail.nl

    

Hoveniersbedrijf Hendrik-Jan ten Ham logo
Hoveniersbedrijf Hendrik-Jan ten Ham
Houten tuinconstructie in Ammerzoden
Ammerzoden

Houten tuinconstructie in Ammerzoden – Hoveniersbedrijf Ten Ham

Wilt u een houten tuinconstructie in Ammerzoden in uw eigen tuin? Wilt u een echte blikvanger plaatsen in uw eigen tuin? Bij Hoveniersbedrijf Ten Ham bent u aan het juiste adres voor een echte blikvanger in uw tuin. De mogelijkheden van een houten tuinconstructie zijn heel uiteenlopend, zo kunt u kiezen voor een vlonder, een pergola, een tuinhuis, een terras en veel meer! 

Door een houten tuinconstructie te plaatsen in uw tuin in Ammerzoden geeft u de tuin de finishing touch die het verdient. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van een houten tuinconstructie in Ammerzoden in uw tuin? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Hoveniersbedrijf Ten Ham!

Uw tuin krijgt met een houten tuinconstructie meer karakter

Hoe klein of groot uw tuin ook is, vaak doet een beetje inrichting al wonderen. Door het gebruik van houten elementen of andere tuinconstructies doet een middelmatig gazon opeens dienst als een aangenaam terras, is dat ongezellige hoekje omgetoverd in één bloemenpracht en geeft een mooie schutting rust en een warme uitstraling. Hoveniersbedrijf Ten Ham verzorgt allerlei soorten houten tuinconstructies in Ammerzoden en omgeving!

Meer opslagruimte met een tuinhuis

Ski’s, de grasmaaier, tennisrackets, een schoffel, het buitenspeelgoed van de kinderen, tuinstoelen… allemaal spullen die u liever niet in uw garage bewaart als het niet hoeft. Een tuinhuis of een schuur is een ideale plek om lompe en onhandige dingen netjes op te bergen. Een mooi, houten tuinhuis geeft uw tuin ook een huiselijke uitstraling en van een goed tuinhuis heeft u jarenlang plezier.

Verplaats de huiskamer in de zomer naar buiten met een overkapping

Als het mooi weer is, dan wilt u daar zo lang en zo veel mogelijk van genieten. Waar kan dat beter dan in uw eigen tuin? Een mooie overkapping biedt bescherming tegen de zon of tegen die plotselinge hoosbui. Zeker als u mooie glazen schuifpuien heeft, dan is een overkapping een mooi verlengde van de woonkamer in de zomer. Eigenlijk vergroot u met een overkapping uw huis en het woongenot voor het hele gezin. Hoveniersbedrijf Ten Ham plaatst ook overkappingen in tuinen, zodat u in de zomeravonden nog lang en beschut kan genieten van de buitenlucht met een houten tuinconstructie in Ammerzoden. 

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van een houten tuinconstructie in Ammerzoden in uw tuin? Neem dan geheel vrijblijvend contact op!

Hoveniersbedrijf Hendrik-Jan ten Ham logo
Hoveniersbedrijf Hendrik-Jan ten Ham
NAW Gegevens

Hoveniersbedrijf
Hendrik-Jan ten Ham

Nieuwe Steeg 51
4171 CT Herwijnen
Tel.: (0418) 58 24 01
Mobiel: 06-53488717
E-mail: ten.ham@kpnmail.nl

    

Hoveniersbedrijf Hendrik-Jan ten Ham logo
Hoveniersbedrijf Hendrik-Jan ten Ham